Kløverstier - Vejby


Rød rute / Gribskov Efterskole

Gribskov Efterskole

Gribskov Efterskole er en mellemstor efterskole med ca. 100 elever. Der optages 9. og 10. klasse.

Skolen har med sin beliggenhed nær til skov og strand. Der er kun 2 km til Vejby Station og nærmeste forbindelse til Hillerød.

Gribskov Efterskoles historie:

Efterskolen blev stiftet i 1983. Skolen har været på den samme adresse, dog med navnet Unnerup Efterskole frem til 2007. I forbindelse med kommunesammenlægningen 2007 skiftede skolen navn til Gribskov Efterskole. Samtidig med dette ændrede skolen profil fra at være meget bredt funderet til at tage udgangspunkt i de smukke omgivelser, og der blev etableret en linje med fokus på outdooraktiviteter.

I 2009 brændte skolens hovedbygning ned til grunden, hvorefter skolen indtil oktober 2010 fungerede i midlertidige pavilloner. Efter at skolens hovedbygning er blevet genopbygget, sidebygningerne renoveret og 4 nye klasseværelser og et naturfagslokale blevet bygget, har skolen fået plads til 100 elever.

Fra skoleåret 2013/14 har skolen etableret en medielinje med fokus på fotografering, film og redigering. Eleverne kan derfor vælge mellem outdoor og medie, som hovedlinje.

 


13/08/2016